Valentijnscadeau voor haar
Thee cadeaus
Thee cadeaus
02/02/2022
2 min
0

Valentijnscadeau voor haar

02/02/2022
2 min
0


De dag van de liefde; Valentijnsdag. Op 14 februari is het weer zover. Dat betekent thuis komen met een mooi valentijnscadeau voor haar. En nee; dan bedoelen we niet een bos bloemen van het tankstation. Nee een écht leuk Valentijn cadeau.      


Valentijnscadeau voor haar - onze top 5

Een orgineel valentijnscadeau voor haar bedenken valt niet mee. Daarom geven wij je enkele tips om op Valentijnsdag toch thuis te komen (of natuurlijk te versturen) met een leuk Valentijnscadeautje voor haar. Wij hebben onze 5 favorieten én ook meest bestelde items rond Valentijnsdag op een rijtje gezet.


1. Valentijnscadeau voor haar om zelf thee te maken

Maak je eigen theemix pakket

In een handomdraai maak je eigen theemix met dit cadeaupakket. Love. Je start met een basisthee en voegt naar wens extra smaken toe.. Inclusief handige instructiekaart.

Kopen? Klik hier!

Valentijnscadeau voor haar Maak je eigen theemix LoveMaak je eigen theemix - Love

2. Origineel Valentijnsdag cadeau

Maak je eigen theemix pakket plus serveerplateau

Echt uitpakken? Bestel dan het luxe thee cadeaupakket; bovenstaand pakket maar dan compleet met bewaarplateau. Zeker weten dat dit in de smaak valt.

Kopen? Klik hier!

Valentijnscadeau voor haar Thee origineel cadeau met plankThee cadeaupakket met theeplank

3. Luxe theeplank voor haar met Valentijn

Theeplank met gekleurde theeblikjes

Zoek je een fantastisch thee cadeau om te geven ? Dan is deze luxe thee plank met losse thee (7 soorten) én een theemaatlepel en theezeefje een schot in de roos!

Kopen? Klik hier!

Valentijnscadeau theeplank met theeblikjesTheeplank met gekleurde theeblikjes

4. Valentijnscadeau met Wow factor

Thee Ceremonie set

Wil je de échte theeliefhebber écht blij maken? Ga dan voor deze theeceremonie set - Gongfu Cha - inclusief 3 zakjes verschillende groene thee. Dit is het thee cadeau met de O-WOW-WAT-TOF-factor! Gegarandeerd een geslaagd cadeau!  

Laat het gehaaste kopje Nederlandse thee voor wat het is en geniet op een rustige manier van thee drinken met aandacht!

Dit pakket bestaat uit: een theepot (160 ml) + 3 kopjes (30 ml) + tea tray + bamboo pincet + 3 x 80 gram groene thee (3 soorten) + uitleg/instructie van de theeceremonie.

Kopen? Klik hier!

Valentijnscadeau voor haar thee ceremoniesetGongfu Cha set

5. Valentijnscadeau vergeten?

Thee cadeaubon

Kun je niet kiezen? Of ben je Valentijn vergeten? Ga dan voor een digitale cadeaubon van Dutch Tea Maestro. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen. Natuurlijk kun je ook een boodschap toevoegen. Je ontvangt deze digitaal van ons.

Kopen? Klik hier!

Thee cadeaubon voor ValentijnsdagThee cadeaubonEn om het je makkelijker te maken en écht met het mooiste Valentijn cadeautje aan te komen; maak gebruik van onze inpakservice. Dan pakken wij het cadeau direct mooi voor je in tegen kleine meerprijs. Dat is nog eens makkelijk toch? Dit kun je als extra aanvinken bij je bestelling.


Happy Valentine!

Reacties
Categorieën