Cadeau inspiratie voor de theeliefhebber
Thee cadeaus
Thee cadeaus
11/09/2020
3 min
0

Cadeau inspiratie voor de theeliefhebber

11/09/2020
3 min
0

Je bent of kent een theeliefhebber en zoekt cadeau inspiratie? Wij gaan je helpen!  Zoek niet verder, scheelt je een hoop zoekwerk   Daarom 10 x cadeau inspiratie voor de theeliefhebber!


Thee cadeaupakket voor de theeliefhebber

Als je het hebt over cadeau inspiratie dan staat deze met stip op nummer 1: onze Maak je eigen theemix cadeaupakketten. Zeker weten dat je met een origineel cadeautje aankomt. Met het pakket maak je in een handomdraai je eigen theeblend. Je start met een basisblend en voegt naar wens extra smaakjes toe. In het pakket zit de basisblend, vier smaakmakers en een instructiekaart. Alles bij elkaar in een mooi wit bewaarblik. Verkrijgbaar in zes smaakjes. Succes gegarandeerd!

Cadeuainspiratie theeliefhebber theepakkettenThee cadeaupakketten voor de theeliefhebber

Luxe thee cadeaupakket

Heb je onze nummer 1 cadeautip gelezen? Zo leuk! Maar wil je het helemaal af maken? Kies dan voor ons luxe cadeaupakket inclusief serveerplateau. Zeker weten dat een echte theeliefhebber dit verkiest tot het beste cadeau van het jaar. Tip: gemak dient de mens; kies ook gelijk voor de inpakservice van Dutch Tea Maestro. Scheelt je een hoop gedoe met inpakken.


Chocolade en thee

Wat is thee zonder chocola? Een beetje hetzelfde als appeltaart zonder slagroom. Of een bos bloemen zonder een vaas met water. Juist! Chocolade en thee; what else? Wil je je cadeaupakket compleet maken? Neem dan eens een kijkje op de site van De Bonte Koe. Pure ingrediënten, eerlijk en ambachtelijk gemaakt. Wij zijn fan!


Theeservies

Hoe leuk is het om een theeliefhebber servies cadeau te geven? En ja dat is heel lastig! De één kan een bloemetjes theepot heel gaaf vinden, terwijl de ander het oubollig en foeilelijk vindt. Kortom; smaakgevoelig. Wil je dit toch graag cadeau doen, maar wel iets van deze tijd geven en op safe spelen? Ga dan voor deze theepot!


Theeroutes: hét boek voor thee- en reisliefhebbers

Zoek je een cadeau voor iemand die theeliefhebber is én graag reist; dan sla je met dit cadeau twee vliegen in één klap! De afgelopen tien jaar heeft Deirdre alle uithoeken van de wereld gezien, altijd op zoek naar de mooiste theeregio’s, tofste plekken en goede verhalen. Alle ervaringen en tips zijn in dit boek gebundeld samen met de theekennis van haar vaste reisgenoot en thee-expert Karlijn Dapper. Ps. Leuk weetje; Karlijn is degene die alle blends van Dutch Tea Maestro samenstelt.

Thee cadeau inspiratie pakkettenThee cadeau inspiratie

Theeplanken

Cadeau inspiratie theeliefhebber nodig? Is je vrouw, vriendin, man, kind, oma, moeder, vader, opa of wie dan ook helemaal thee fanaat? En wil je ze eens goed in de watten leggen? Kijk dan eens naar onze theeplanken met de heerlijkste thee blends inclusief thee maatlepel voor het afmeten van de juiste hoeveelheid thee. Verkrijgbaar voor 2 blikjes thee, 5 blikjes thee of 7 blikjes thee. Hey.. psst.. en je bent in 1 x klaar he?!


Koekjes van Eigen Deeg

Koekjes. Ik ben dol op koekjes. En vooral op de koekjes van Van Eigen Deeg. Er is alleen één nadeel als je dit cadeau geeft; ga er maar vanuit dat het cadeau niet met je wordt gedeeld; want deze koekjes zijn té lekker om te delen! Ambachtelijk, verantwoord én duurzaam. 


Thee accessoires voor de theeliefhebber

Nog zo eentje in het lijstje die niet mag ontbreken als je op zoek bent naar een cadeauinspiratie voor de theeliefhebber; thee accessoires. Zeefjes, thee filterzakjes, tea makers. Allemaal handig spul waar iedere theeliefhebber er nooit genoeg van heeft!


Thee cadeaubon

Kun je niet kiezen? Dat kennen wij.    Maak het jezelf niet te moeilijk en geef een digitale cadeaubon van Dutch Tea Maestro cadeau. Verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Altijd goed!

Cadeau inspiratie thee liefhebber thee cadeaubonThee cadeaubon is altijd een goed idee!

Het ultieme cadeau voor de theeliefhebber

Cadeau inspiratie voor de theeliefhebber nodig? Geef dan dit Holland Heritage Thee Cadeaupakket.

Maak in een handomdraai thuis jouw eigen Hollandse theemix. Je start met een Ceylon thee met paarse tulpjes als basis en voegt naar wens extra smaken toe zoals speculaas en stroopwafel. Inclusief receptenboekje voor hapjes en drankjes bereid met deze thee.


Hopelijk heb je genoeg inspiratie opgedaan! Neem anders gerust een kijkje in onze webshop voor meer informatie!


Reacties
Categorieën