Paasbrunch
Thee Inspiratie
Thee Inspiratie
03/15/2023
2 min
0

Paasbrunch

03/15/2023
2 min
0

Pasen komt er weer aan; eitjes zoeken en eten, narcissen in bloei, vrolijkheid én natuurlijk een lekkere brunch.Wij delen graag wat inspiratie voor de paasbrunch op een rij voor een geslaagd Pasen.


Paasbrunch wrapjes

Maak een aantal paasbrunch wraps:

  • Wrap met parmaham, perzik en sla
  • Wrap met gerookte zalm, beetje mayonaise, citroenrasp en kiemgroenten
  • Wrap met gegrilde halloumi, gepofte paprika en een goede olijfolie (plus beetje peper en zout)
  • Wrap met pittige hummus, gegrilde aubergine, gekruimelde feta en sla


Paasbrunch met avocado

Dat avocado gezond is weten we volgens mij bijna allemaal wel. Maar het is ook nog eens heel goed te combineren met brood. Op deze pagina vind je 10 heerlijke avocado combinaties voor op je brood. Simpel, gezond én heerlijk om op de Paastafel erbij te zetten.


Paasbrunch met avocado en granolaAvocodo en granola-bowl voor bij de Paasbrunch


Zelfgemaakte granola bowl op tafel bij de Paasbrunch

Granola is én gezond én ook nog eens super makkelijk om zelf te maken. Op de site van Laura’s Bakery vind je een recept die naar ons idee niet mag ontbreken in dit lijstje. Zet samen met een grote schaal yoghurt (eventueel met bijvoorbeeld vijgen, bosbessen en honing) op tafel en smullen maar.


Paasbrunch met wat hartigs

Onweerstaanbaar lekker; camambert uit de oven met cranberries.  Dit recept is om je vingers bij af te likken. Zet er wat lekkere hartige toastjes naast om mee te dippen en klaar!


Paasbrunch inspiratie: de aankleding

Pluktuin; vast wel eens van gehoord of al eens geweest. Door heel Nederland vind je pluktuinen; een tuin waar je je eigen bos bloemen bij elkaar plukt tegen vergoeding. Neem een kijkje op deze site om te zien waar er een pluktuin bij jou in de buurt is. Een eigen bos geplukte bloemen maakt de Paastafel compleet.

Pluktuin bloemenVersier de Paastafel met bloemen uit de pluktuin


Chocolade & eieren bij de Paasbrunch

Chocolade en eieren mogen wat ons betreft niet ontbreken als je het hebt over paasbrunch ideeën. En als het over chocolade gaat dan denken wij al heel gauw aan Zwitserland. Wij zijn fan van Lindt chocolade en ze hebben zoiets leuks; pick & mix. De moeite waard om even te kijken. En zet ze er gezellig bij op de Paastafel.


Paasbrunch inspiratie drinken

Eerlijk is eerlijk. Thee mag gewoon niet ontbreken als je een vrolijke paasbrunch gaat maken. Ga je voor gemak; kies dan lekkere losse thee. Wil je iets leuks op tafel zetten? Ken je de plateaus al waarmee je je eigen theemix gaat maken? Super leuk en een keer wat anders!


Fijne Pasen!

Reacties
Categorieën