Groene thee afvallen

Groene thee afvallen

Wij hebben goed en slecht nieuws als het gaat om groene thee en afvallen.  Groene thee is geen wondermiddel bij afvallen, maar groene thee kan wel heel goed ondersteunend werken. Mits je dit natuurlijk combineert met voldoende lichaamsbeweging en goede voeding.


Meer energie eruit dan erin..

Wil je afvallen dan zijn er natuurlijk meerdere wegen die naar een slanker lichaam leiden. Een daarvan is de energie-inname omlaag en het energieverbruik omhoog. Let wel: je lichaam heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Maar wanneer je energie inname groter is dan het verbruik aan energie dan wordt het overschot opgeslagen in de vorm van vetweefsel. Wil je afvallen dan moet de inname van energie dus naar beneden en het gebruik van energie dus omhoog.

Afvallen met diverse gezonde producten en een weegschaal en notitieblokAfvallen: eet gezond en gevarieerd en zorg voor lichaamsbeweging. Groene thee is een goede aanvulling.

Groene thee als ondersteuning bij het afvallen

Wil je afvallen dan kan het zeker geen kwaad om een paar glazen groene thee per dag te drinken. Eet gezond en gevarieerd en zorg voor voldoende lichaamsbeweging! Thee (zonder suiker) staat in de Schijf van Vijf. Het voorziet ons lichaam van vocht en elke volwassene heeft zo'n 1,5 tot 2 liter per dag aan dranken nodig. Groene thee kan gezien worden als een goede aanvulling.